PRIBLIŽAVAJU SE CRNI OBLACI: Evo kada počinje kiša u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

U Srbiji će i danas biti pretežno sunčano i veoma toplo, sa temperaturama i do 41 stepen, a tokom vikenda očekuje se veliki pad temperature kao i pljuskovi sa grmljavinom. Kiša će uticati na značajan pad temperature, pa bi hronični i srčani bolesnici naročito trebalo da obrate pažnju na ovu veliku promenu. Evo u koliko sati će tačno pasti kiša u gradovima širom Srbije.

U subotu jače naoblačenje i zahlađenje s kišom, pljuskovima, grmljavinom i uslovima za lokalnu pojavu nepogode sa gradom i jakim vetrom.

Više padavina sredinom dana na jugozapadu, a uveče i u toku noći u Banatu, centralnim, istočnim i jugoistočnim krajevima, gde se lokalno očekuje više od 40 mm kiše za 12 sati.

Do nedelje uveče prestanak padavina.

Od ponedeljka suvo i uglavnom sunčano, uz porast temperature.

Veliko zahlađenje u Kragujevcu očekuje se u nedelju, kada će najviša dnevna temperatura biti 18 stepeni, a najniža 14. U subou kiša će pasti u 19 časova, a moguć je i pljusak.

Moguć je pljusak i oluja sa grmljavinom. Kiša se očekuje u 12 časova, a prema prognozi padaće sve do večeri. Najniža temperatura će biti 13, a najviša 18 stepeni.  

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu