"LAKU NOĆ, TATA, I ĆAO MAMITA": Ovo su poslednje poruke Irene koja je stradala u stravičnoj nesreći u Budvi - iKragujevac


Vesti

Irena Zlatković (29) i Veljko Radisavljević (33) iz Velike Plane poginuli kada su se motorom zakucali u „golf“ na magistralnom putu kod Budve

 „Laku noć, tata“ i „Ćao, mamita“ bile su poslednje poruke koje smo dobili, veče pre nego se dogodila tragedija. Irena je bila puna života, gde god da je išla, donosila je radost. Studirala je medicinu i imala velike planove za budućnost. Mnogo nam je teško - rekla je za Kurir Nadežda Zlatković, majka Irene Zlatković (29) iz Velike Plane, koja je nastradala zajedno s dečkom Veljkom Radisavljevićem (33) u sudaru u Budvi.

Nesreća se dogodila u subotu oko 19.30 sati, na putu između Trstena i Ploča kod Budve u Crnoj Gori, kada se motocikl na kome su bili Veljko i Irena direktno sudario s putničkim automobilom marke „golf“.

Stravičan sudar

Prema nezvaničnim informacijama, automobil mojkovačkih registracija preticao je vozila i pokosio motor na kom je bilo dvoje mladih.

Nesrećna majka objašnjava da je Irena pre desetak dana otišla u Budvu da tamo radi i da joj se potom pridružio dečko.

- Zabavljali su se oko mesec dana. Ona je tamo otišla da radi u hotelu, a on je, kako sam razumela, otišao pre dva dana motorom da joj bude bliže. Verujem da su se baš zavoleli. Irena je bila obazriva i pažljiva, znala je koliko je opasno voziti se motorom, ali eto, valjda je ta ljubav prema tom mladiću, koji je takođe iz Velike Plane, bila jača. On je voleo motore - priča Nadežda.

Šok i neverica

Ona dodaje da je za tragediju saznala od Ireninog prijatelja koji je takođe u Crnoj Gori, u subotu oko ponoći.
- U prvom trenutku nismo mogli da poverujemo... U subotu oko 18.30 sati sam joj poslala poruku: „Sine, šta radiš?“, ali odgovor nije stigao. Irena je, ne zato što je moja ćerka, bila dobra devojka, komunikativna, inteligentna, najbolji učenik. Planirala je specijalizaciju za očnog lekara. Bila je kao leptir... - rekla je majka nastradale devojke i navela da ju je zbunila informacija, koja se pojavila u medijima, da je motor imao švajcarske registracije.

Prema njenim rečima, u narednih nekoliko dana očekuju da tela nastradalih budu dopremljena u Srbiju.
- Obdukcija je završena. Rođaka nam je pomogla oko transporta tela kako bi nama olakšala. Verujem da će za nekoliko dana tela biti prevezena, a potom ćemo odrediti i datum sahrane - kaže majka, čini se još uvek nesvesna tragedije koja ih je zadesila.

Potresan oproštaj oca
NEKA TE ANĐELI ČUVAJU

„Ljubavi naša, Irena, od večeras si među rajskim cvećem... Počivaj u miru, neka te anđeli čuvaju!“ - napisao je na Fejsbuku Momčilo Zlatković, otac nastradale devojke.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu