2,2 miliona dinara budžetske pomoći Preduzeću za izgradnju grada za tekuću likvidnost. - iKragujevac


Vesti

Planovi su postali zakonska obaveza. Uostalom, nemoguće je zamisliti bilo koje javno preduzeće koje obavlja delatnost od opšteg interesa, a da nema jasna strateška opredeljenja daljeg razvoja, tekući, srednjoročni i dugoročni plan, za koji je dobilo saglasnost i koji je dostupan stručnoj i široj javnosti.

Zbog toga će se pred odobornicima Skupštine grada, pored srednjoročnih planova za period od 2017. do 2021. godine, naći i dugoročni planovi poslovne strategije i razvoja do 2027. godine. Članovi Gradskog veća na sednici održanoj 17. jula 2017. godine utvrdili su predloge odluka o davanju saglasnosti na dugoročne planove JKP Gradska groblja, Gradske tržnice, Parking servis, Zelenilo, Vodovod i kanalizacija. Navedeni planski dokumenti koji su upućeni Skupštini grada na razmatranje i odlučivanje sačinjeni su u skladu sa smernicima Stalne konferencije gradova i opština i elementima predviđenih smrenicama Gradskog veća.

Gradsko veće je usvojilo zaključak Komisije za utvrđivanje predloga o izboru 23 učenika i tri pratioca, koji će u okviru programa međunarodne razmene boraviti u Piteštiju od 20. do 31. jula.

Na sednici je odobreno i 2,2 miliona dinara budžetske pomoći Preduzeću za izgradnju grada za tekuću likvidnost

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu