NE PROPUSTITE: Cene karata 150 dinara za sve projekcije - iKragujevac


Vesti

Za početak COOL LETA, u utorak 11. jula, bioskop Cineplexx Kragujevac Plaza otvara svoja vrata posetiocima sa sniženom cenom karte od 150 dinara za sve projekcije. 

Ne propustite priliku da po super cool ceni pogledate najaktuelnije naslove i rashladite se uz sjajnu ponudu. Za potpuno cool i osvežavajuće letnje uživanje, svakog posetioca uz kupljenu ulaznicu očekuje i poklon vaučer* za sladoled u McDonald’s restoranu u Kragujevac Plazi.

Zabavite se uz sjajne filmske avanture jer se bioskop Cineplexx Kragujevac Plaza ovog cool utorka pobrinuo da zabava bude kompletna! Sve ljubitelje Malaca očekuje nastavak velikog hita „Grozan ja 3“ i animirani film „Automobili 3“ i to sinhronizovani na srpski jezik, dok se superheroj Spajdermen vraća na veliko platno u filmu „Spajdermen: Povratak kući“.

Specijalno ovog utorka pripremite se za treći nastavak popularne blokbaster franšize „Planeta majmuna – Rat”, tako što ćete ekskluzivno samo u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza moći da pogledate prva dva dela „Planeta majmuna: Početak” i „Planeta majmuna: Revolucija”.

Svi ljubitelji američke strip junakinje, mogu pogledati „Čudesnu ženu“ i na filmskom platnu, dok ljubiteljima kultne franšize toplo preporučujemo da pogledaju film „Transformersi: Poslednji vitez“. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu