Pojedina naselja sutra ostaju BEZ STRUJE! - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja električne energije za sutra.

-Zbog zamene mernih uređaja u vremenu od 08.00 do 14.00 sati doći će do kratkih prekida u isporuci el. energije potrošačima u Desimirovcu, naselju Veliko polje, Stanovu u ul.Georgi Dimitrova i Hasana Brkića,Centru u ul.Kralja Petra Prvog,Lole Ribara,Kralja A Karađorđevića i deo potrošača u Erdogliji kod doma zdravlja.

-Zbog rekonstrukcije mreže niskog napona u vremenu od 08.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije u naselju Petrovac kod škole i igrališta i Malim Pčelicama kod porte. 

-Zbog radova u trafostanici u vremenu od 09.00 do 11.00 sati doći će do kratkog prekida u isporuci el. energije u naselju Košutnjački vis a u vremenu od 10.00 do 13.00 sati u ul. Ljubiše Bogdanovića i deo Kralja Milutina. 

-Zbog radova na mreži u vremenu od 11.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u Lužnicama,Cerovcu i Desimirovcu. 

-Zbog radova na dalekovodu doći će do dva prekida u isporuci el. energije od 5 min, jedan prekid u 10h i 13h potrošačima u Stanovu, delu Grošnice, Velikog Polja i Ćave, drugi prekid u 08h i 14h potrošačima u Petrovcu, Opornici, Drači, Divostinu i Prekopeči. 

-Zbog radova na kablu u vremenu od 08.00 do 09.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije u naseljima Pajsijević, Guberevac, Zakuta, Petropolje, Gruža,Čestin,Balosave,Vrbeta,Sibnica,Lipnica i Adzine livade u Opštini Knić. 

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova, radovi će biti odloženi.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu