ZVEZDA JE ROĐENA! Nemanja iz Topole svojim glasom osvaja publiku (VIDEO) - iKragujevac


Vesti

Mladi gimnazijalac Nemanja Toplica (18) iz Topole svojim glasom osvaja sve više publiku. Pevanjem se bavi od svoje 12-13 godine i tada je uzeo prvu gitaru i počeo da uči da svira sam. Kasnije su i drugi primetili njegov talenat i svirke sa društvom počinju.

"Do pre godinu dana svirao sam u konaku Karađorđeve crkve i na Oplencu na klupi, a sada sam na velikoj sceni Granda", priča Nemanja.

Život je čudo, kako on kaže i sve ovo je za njega san koji se polako ostvaruje.

"Kada sam imao prvi nastup na takmičenju nisam imao nikakvog iskustva i pre toga nisam nigde pevao pogotovo ne pred toliko ljudi, a posle prve emisije već su me zvali neki ljudi da pevam u njihovim lokalima tako da sada pevam malo i po klubovima ali ne konstantno", ističe Nemanja.

Hobi mu je muzika, dodaje on, obožavam je i to je nešto bez čega ne bih mogao u životu.

Fanovi ovog mladog momka u trećem krugu takmićenja do kog je on stigao mogu da očekuju dobru pozitivnu energiju i obećao je da će dati svoj maksimum.

Ovaj mladi ambiciozni momak živi u Topoli i po završetku srednje škole planira da upie fakultet, a muzika je ljubav koja je u njegovom životu prisutna od malih nogu i ako se karijera nastavi ovako dobro Topola će dobiti pravu zvezdu.

On učestvuje u takmičenju "Zvezde Granda" i polako, ali sigurno osvaja publiku svojim glasom.

Pogledajte:

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu