DNEVNI HOROSKOP ZA 19.april 2017.godine - iKragujevac


Vesti

Kako biste u odnosu na ostale ljude iz vašeg života bili u enormnoj prednosti, pročitajte dnevni horoskop i spasite sebi dan!

Ovan
Danas se posvetite prijateljima. Potrudite se da nađete više vremena za društveni život, ne morate i danas raditi. Moguć problem sa cirkulacijom.
Bik
Danas Vam sve ide od ruke, brži ste nego obično. Potrudite se, ništa ne odlažete za neki drugi dan. Moguća nervoza zbog posla.
Blizanci
Dobro bi bilo da se ne nervirate previše oko toga šta drugi ljudi kažu. Idite na kraći put. Možda ćete upoznati neke nove ljude.
Rak
Ne morate svakom reći šta Vam smeta. Zadržite nešto za sebe, budite diskretniji iako ste napeti. Potrudite se da ne trošite previše novca danas.
Lav
Postavite se kao prijatelj u vezi, podržite partnera. Ako ste slobodni možete preko prijatelja upoznati nekog. Družite se više danas. Dobar dan za saradnju.
Devica
Nervozni ste zbog posla. Budite vredni. Organizujte se bolje. Brinite više o zdravlju.
Vaga
Bavite se sportom. Imate višak energije. Potrudite se da se usmerite na partnera, ako ste zauzeti, ili provedite više vremena sa prijateljima.
Škorpija
Preosetljivi ste danas. Odmorite se i provedite više vremena sa porodicom. Ne dozvolite sebi da Vas neka bliska osoba 'izbaci iz takta'.
Strelac
Ne obavljajte bitne razgovore preko telefona, bolje je da sve odradite uživo. Odlično se osećate danas. Pazite gde ostavljate dokumenta.
Jarac
Odličan je dan za posao. Igrajte neku nagradnu igru danas. Mogući su problemi sa varenjem.
Vodolija
Organizujte se bolje danas. Privedite više vremena sa porodicom. Napeti ste.
Ribe
Nemate dovoljno energije za sve što bi trebalo da uradite. Potrudite se da smanjite broj obaveza danas. Neka bliska osoba nije iskrena prema Vama.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu