Pojedini delovi grada sutra ostaju bez struje - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja električne energije za sutra.

-Zbog rekonstrukcije niskonaponske mreže u vremenu od 10.00 do 14.00 sati doći će dopovremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul.Deminoj, deo Milana Grujovića,Ognjena Price,deo Solunske i Crnogorskih Bataljona.

-Zbog zamene mernih uređaja u trafostanicama u vremenu od 08.00 do 11.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Aerodrom-ul.Grada Karare, Svetogorskoj ,Neznanog Junakai Vladimira Rolovića a u vremenu od 1100 do 1430 sati u ul. Ljube Vučković deo naselja Vinogradi i Deninog brda. 

-Zbog radova na dalekovodu u vremenu od 09.00 do 16.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naseljima:Bošnjani, Viševac,Đurđevo, Sepcima, Borcima i Donjim Jarušicama u Opštini Rača. 

-Zbog zamene mernih uređaja u vremenu od 08.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u naseljima: Stanovo - Kokovski kraj, Kolonija kod Kolonske kapije, potrošači u Kopitarevoj kod Bolnice,Šantićevoj na Maloj Vagi i Bresnica - ul. Prvog srpskog ustanka sa okolnim ulicama. 

-Zbog radova u trafostanici KG07 Batočina u vremenu od 09.00 do 12.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u Opštini Batočina. 

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova, radovi će biti odloženi.  

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu