Pojedini delovi grada sutra ostaju BEZ STRUJE! - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja električne energije za sutra.

-Zbog remonta trafostanice KG 012 Pajsijević u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naseljima:Pajsijević, Guberevac, Zakuta, Leskovac i Petropolje.

-Zbog godišnjeg remonta trafostanice KG010 Knić u vremenu od 08.00 do 11.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u Opštini Knić a u vremenu od 11.00 do 17.00 sati naselja Gornja i Donja Gruža. 

-Zbog rekonstrukcije niskonaponske mreže u vremenu od 09.30 do 14.30 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul.Kragujevačkog oktobra oko muzeja i deo Novog Milanovca. 

-Zbog seče rastinja u vremenu od 10.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul.Čaretovoj,deo Ivana Milutinovića u Pivari i naselju Poskurice kod škole. 

-Zbog zamene mernih uređaja u vremenu od 08.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u naseljima: Stanovo - Kokovski kraj, Denino brdo, Pivarski park, Kolonija kod Kolonske kapije i Bresnica - ul. Prvog srpskog ustanka sa okolnim ulicama. 

-Zbog radova na dalekovodu u vremenu od 10.00 do 12.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Beloševac-Rečani.


Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova, radovi će biti odloženi  

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu