U ponedeljak BEZ STRUJE ostaju sledeća naselja - iKragujevac


Vesti

Najava isljučenja za ponedeljak, 20. mart 2017. godine "Elektrodistribucija Kragujevac".

 

-Zbog zamene mernih uređaja u trafostanicama u vremenu od 08.00 do 15.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije (oko 60 min.) potrošačima u naseljima; Jovanovac, Cvetojevac, Milatovac – kod škole, Novi Milanovac – kod doma, Resnik, Korman – kod mlina, Botunje – kod doma i stare kafane, Prnjavor .

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Veliko polje, ul. Kraljevačkog bataljona od br. 62-84, M.Terzica, Smederevskoj od br. 41-50 i Oktobarskih žrtava od ž.stanice do br.54.

-Zbog rekonstrukcije niskonaponske mreže u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul. Mihaila Koraća, Ibarskoj, Kneza Mihaila od br. 268 – 281.

-Zbog radova u trafostanici u vremenu od 10.00 do 12.00 sati doći će do kratkog prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul. Tankosićevoj i Ruđera Boškovića.

-Zbog zamene mernih uređaja u vremenu od 08.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u Stanovo kod nove škole i Kokovski kraj, Denino brdo, Pivarski park, Bresnica - ul. Prvog srpskog ustanka sa okolnim ulicama i Šumarice – ul Banjskih brigada sa okolnim ulicama.

 

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova, radovi će biti odloženi.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu