Specijalna projekcija filma "Moj život kao Tikvica" - iKragujevac


Vesti

U nedelju, 12. marta 2017. godine održaće se specijalna projekcija  animiranog filma „Moj život kao Tikvica” u bioskopu Cineplexx Plaza Kragujevac od 12:30 časova.

Ova fantastična animirana pustolovina bila je u ovogodišnjoj trci za Oskara za najbolji animirani film, nominovana je za nagradu “Zlatni globus”, i dobitnik je nagrade publike na Festivalu animiranog filma u Anesiju.

U ovom filmskom ostvarenju simpatičan dečak Tikvica i njegovi drugari otkriće da brojne nesreće i život u sirotištu ne moraju da definišu nečiji život. Kada tragičnim spletom događaja izgubi majku, maleni Tikvica ostaje sam na svetu. Simpatičan policajac Rade odvodi ga u dom punom dece koja su takođe ostala bez roditelja. Isprva zastrašen neobičnim, i ponekad surovim mestom, Tikvica vremenom pronalazi novu porodicu i iskrenu ljubav.

Publiku će na projekciji pozdraviti glavni akteri sinhronizovanog animiranog filma: Vuk Bulatović, Marko Vukomanović, Marija Simović, Ivan Pavličić, Dimitrije Nikolić, Ivona Ilić, Katarina Kovačević, Dragan Vujić Vujke, Velentina Pavličić, Dušica Novaković, Iva Stefanović, Milan Antonić.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu