Predsednik Nikolić i gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić obišli su pripadnike MUP-a i Vojske Srbije koji su povređeni u eksploziji - iKragujevac


Vesti

Tomislav Nikolić predsednik Republike Srbije i gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić sa saradnicima, posetili su danas povređene u jučerašnjim eksplozijama u Tehničko - remontnom zavodu koji su zbrinuti u Kliničkom centru Kragujevac

Direktor Kliničkog centra Predrag Sazdanović upoznao je predsednika Nikolića sa zdravstvenim stanjem 25 pacijenata - pripadnika Vojske Srbije i MUP - a, koji su zadobili lakše ili teže povrede tokom gašenja požara. Najvažnije je da su svi van životne opasnosti, istakao je Sazdanović. S obzirom na vrste povreda nastavljamo sa intenzivnom opservacijom. Nakon konzilijuma odlučićemo koji će pacijenti biti danas upućeni na Vojno - medicinsku akademiju, ko će nastaviti lečenje u Kliničkom centru, a ko može da bude otpušten na kućno lečenje, rekao je direktor Kliničkog centra Predrag Sazdanović.

U eksploziji koja se juče dogodila u vojnom objektu u Kragujevcu oko 15,30 sati, kako je sinoć saopšteno, poginuo je potpukovnik Miroslav Perišić, dok se za trojicom nestalih radnika i dalje traga.

Tomislav Nikolić predsednik Srbije uputio je tom prilikom najiskrenije saučešće porodici Miroslava Perišića. Ovo je teška tragedija i nesreća koja je splet različitih okolnosti. Posledice takve eksplozije su nepredvidive. Ostaje nam da verujemo i da se nademo da će potraga za preostala tri radnika biti uspešno okončana. Povređenim pripadnicima Vojske Srbije i MUP - a predsednik Nikolić je poželeo brz oporavak.

Telegram saučešća porodici potpukovnika Perišića upitio je i gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić. 

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu