Sutra BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE ostaju ova naselja! - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja električne energije za sutra, 23. februar 2017. godine.

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži u vremenu od 09.00 do 13.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci električne energije potrošačima u ul.Dobrice Milutinovića,Rajka Jovanovića u Stanovu i deo Mostarske u Bresnici.

-Zbog rekonstrukcije niskonaponske mreže u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Maršić – Arena i početak naselja Opornice. 

-Zbog zamene mernog uređaja u vremenu od 08.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ul. Grada Sirena br.22 (soliter B.) 

-Zbog zamene mernih uređaja u trafostanicama u vremenu od 08.00 do 15.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci električne energije (oko 60 min.) potrošačima u naseljma: Erdeč,deo Grošnice-donje polje, Stanovo –Stara zvezda, deo Male Vage kod Šest topola i deo Velikog polja. 

-Zbog seče rastinja u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci električne energije potrošačima u naseljima Čumić-Vrbovac i Kozujevo-brdo.


Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova, radovi će biti odloženi.  

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu