NAJAVA ISKLJUČENJA ELEKTRIČNE ENERGIJE: Ovi delovi grada sutra ostaju bez struje - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja električne energije za sredu 22.02.2017. godine: 

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži u vremenu od 08.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Resnik – Dubokić i Cerjak i u ul. Ane Frank, Slobodana Jovanovića i Kikindskoj u naselju Petrovac.

-Zbog rekonstrukcije niskonaponske mreže u vremenu od 10.00 do 12.30 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Maršić – Marino brdo i Lužnice - vikend naselje.

-Zbog zamene mernog uređaja u vremenu od 08.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul. Grada Sirena br.24.

-Zbog zamene mernih uređaja u trafostanicama u vremenu od 08.00 do 15.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije (oko 60 min.) potrošačima u naselju Ćava, Male Pčelice kod MZ, Dragobraća, Korićani kod MZ, Male Pčelice – Staro selo, Licika, Mišarska, Ilindenska do broja 20 u Bagremaru i deo Drage Todorović u Stanovu.

-Zbog radova u trafostanici u vremenu od 10.00 do 13.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul.Mine Karadžić i deo Kraljevačkog bataljona od br.97-167(neparna strana).


Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova, radovi će biti odloženi.  

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu