Dnevni horoskop za 16. februar 2017. godine - iKragujevac


Vesti

Kako biste u odnosu na ostale ljude iz vašeg života bili u enormnoj prednosti, pročitajte dnevni horoskop i spasite sebi dan!

Ovan:

POSAO: Razmišljate o tome da počnete da pravite velike i drastične promene, pogotovo ako se bavite privatnim poslom. Poslušajte svoju intuiciju i nećete pogrešiti.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, mogući su manji konflikti sa voljenom osobom. Ponekad ste jednostavno oboje preterano napeti.

ZDRAVLJE: Potrudite se da izbegavate preterano masnu i začinjenu hranu, vaš želudac će vam biti zahvalan.

Bik:

POSAO: Možete očekivati pozitivnu poslovnu saradnju sa Škorpijom. Očekuje vas prilika da poboljšate svoju zaradu. Nema razloga da brinete zbog posla.

LJUBAV: Ostavljate utisak na osobu koja vam se dopada. Konačno se može reći i da je ona vas primetila. Sada imate priliku da je osvojite. Nemojte se dvoumiti i odugovlačiti.

ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi. Iskoristite pozitivan dan koji je pred vama.

Blizanci:

POSAO: Postoje stvari koje morate rešiti. Nemojte bežati od odgovornosti. Vreme je da platite neke stare dugove. Kada to uradite, nastavićete dalje potpuno rasterećeni.

LJUBAV: Na vama je da pokažete svom partneru da se na vas može osloniti i kada sunce sija i kada pada kiša. Uvek ste tu za osobu koju volite, veoma ste joj privrženi.

ZDRAVLJE: Moguće je da ćete uskoro naći rešenje za neki problem koji vas je mučio.

Rak:

POSAO: Očekujte veoma uspešan dan ako ste spremni da se poslu posvetite do maksimuma. Od toga koliko energije ulažete, zavisi i kakav će ishod biti.

LJUBAV: Otvoreno pokazujete svoje emocije i nemate šta da krijete. Očekuje vas veoma zanimljiv dan u kom će vam voljena osoba posvetiti mnogo pažnje i ljubavi.

ZDRAVLJE: Moguće je da ste malo umorni. Iskoristite priliku da predahnete u popodnevnim časovima.

Lav:

POSAO: Razmišljate o idejama koje ste ranije imali, ali ih niste realizovali. Sada imate priliku da neke stvari promenite. Učinite ono što je do vas i nadajte se najboljem.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, možete očekivati priliku za neobavezan flert s nekom neobičnom osobom. Zainteresovaće vas njena originalna pojava i harizma kojom odiše.

ZDRAVLJE: Imate višak energije, pa će vam svakako prijati bilo koji vid aktivnosti.

Devica:

POSAO: Možete očekivati veoma pozitivnu poslovnu atmosferu. Pred vama će biti prilika da ostvarite neke važne promene. Od danas pa nadalje sve će biti daleko bolje.

LJUBAV: Spremni ste za nova dešavanja na ljubavnom planu. Nova poznanstva i ljubavi su na pomolu. Na vama je samo da izaberete osobu koja vam budi najveće emocije.

ZDRAVLJE: Poradite na boljoj koncentraciji. Generalno, nemate velike probleme na ovom polju.

Vaga:

POSAO: Smeši vam se prilika da zadatke koji su vam dati obavite bez ikakvih grešaka. Nadređeni će biti zadovoljni. To vam daje za pravo da tražite neke beneficije.

LJUBAV: Uživate u zajedničkim trenucima koje provodite s voljenom osobom. Očekuje vas jako lep dan za ljubav. Ukoliko ste slobodni, lako možete pronaći novog partnera.

ZDRAVLJE: Bavljenje sportom bi vam prijalo. Važno je da budete dovoljno aktivni.

Škorpija:

POSAO: Pokazaćete koliko ste snalažljivi i iskusni u svom poslu, što bi kod vaših saradnika moglo izazvati divljenje. Mnogi od njih bi želeli da im pokažete neke svoje poslovne tajne.

LJUBAV: Uživate pored voljene osobe i znate da je ona prava za vas. Nemate nikakve dileme kad su u pitanju vaše emocije, sigurni ste u njih.

ZDRAVLJE: Moguće je da treba da menjate neke navike. Posvetite se zdravijem načinu života.

Strelac:

POSAO: Važno vam je da se u najboljem svetlu pokažete u poslovnom okruženju. Na vama je da date svoj maksimum. Ostavićete dobar utisak ako se potrudite.

LJUBAV: Trenutno vam prija da budete sami. Niste u potrazi za novim ljubavnim uzbuđenjima. Zadovoljni ste sami sobom. Uživate u avanturama i neobaveznom flertu.

ZDRAVLJE: Potrebno je da više vežbate. Važno je da zadržite dobru formu i kondiciju.

Jarac:

POSAO: Tražite način da ostvarite bolju zaradu. Dosad niste pronašli ono što ste očekivali, ali ostajete uporni. Možete se nadati pozitivnim i srećnim okolnostima.

LJUBAV: Očekujte manju raspravu s voljenom osobom. Nakon tog manjeg sukoba oboje ćete shvatiti da se volite još više nego što ste mislili. Pozitivan dan.

ZDRAVLJE: Povedite računa ako ste skloni alergijama, inače ne bi trebalo da imate veće smetnje.

Vodolija:

POSAO: Možete očekivati prilično mirnu situaciju na poslovnom planu. Ne očekuju vas nikakve veće promene. Pred vama je dan u kom ćete biti sasvim rasterećeni i opušteni.

LJUBAV: Ako želite da osvojite osobu koja vam se dopada, današnji dan je veoma povoljan. Na vama je da preuzmete inicijativu i napravite prvi korak. Ona neće ostati ravnodušna.

ZDRAVLJE: Vašoj koži je potrebna adekvatna nega, pa se potrudite da sebi to obezbedite.

Ribe:

POSAO: Ukoliko se budete izjašnjavali direktno i ako budete poštovali datu reč, nećete imati apsolutno nikakve probleme na poslovnom planu.

LJUBAV: Nema potrebe da pred partnerom nešto glumite. On vas poznaje veoma dobro i zna kako funkcionišete. Ako mu se poverite povodom onoga što vas muči, pružiće vam podršku.

ZDRAVLJE: Izbegavajte zadimljene prostorije, kao i cigarete. Disajni putevi su vam malo osetljiviji nego inače.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu