ALARMANTNO: Veliki broj saobraćajnih nezgoda 2016. godine sa TRAGIČNIM ISHODOM (FOTO) - iKragujevac


Vesti

U 2016. godini očevici smo teških saobraćajnih nezgoda u Kragujevcu, a neke su se završile kobno.

-U aprilu 2016. godine četrdesetjednogodišnji muškarac iz Kragujevca poginuo je u Vučkovici. On je upravljao Yugo Floridom i ka Kragujevcu išao iz pravca Knića. Izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u betonski potporni zid. Nažalost, preminuo je nakon sat vremena u Kliničkom centru.

-Takođe u Vučkovici, 17. novembra 2016. godine dogodila se teška saobraćajna nezgoda između dva automobila, a jedan od njih se prevrnuo. Nažalost bilo je i teže povređenih lica.

-Dogodila se teška saobraćajna nezgoda 15. aprila 2016. godine u Velikom polju. Do sudara je došlo između dva vozila, Golf 2 i Renault Clio. U nezgodi povređene su tri osobe, dve teže i jedna lakše.

-Teška saobraćajna nezgoda dogodila se i 26. marta u Karađorđevoj ulici, kod "Pink Pantera". U nezgodi učestvovala su dva automobila. Jedna devojka je zbog sudara zadobila teške telesne povrede.

Ovo je samo mali niz saobraćajnih nezgoda koje su se dogodile u prethodnoj godini.

Apelujemo na sve učesnike saobraćaja da budu obazrivi i strpljivi. Nemojte voziti u alkoholisanom stanju ili ako ste nenaspavani da ne bi došlo do tragedije.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu