Novogodišnji prijem u Skupštini grada - iKragujevac


Vesti

U Skupštini grada danas je priređen tradicionalni novogodišnji prijem kome su prisustvovali predstavnici privrede, politike, Vojske, javnih preduzeća, kulturnog života, gradske uprave, odbornici i predstavnici medija.

Čast je i zadovoljstvo kada na jednom mestu okupite sve ljude koji su najznačajniji za funkcionisanje grada Kragujevca – rekao je Miroslav Petrašinović predsednik Skupštine grada. Vaše prisustvo na neki način predstavlja i priznanje za sve ono što je grad Kragujevac i lokalna samouprava na čelu sa gradonačelnikom Radomirom Nikolićem uradila u proteklih godinu dana. Godina za nama je bila jako teška, puna izazova i teških odluka, u kojoj smo uspeli da obezbedimo finansijsku stabilnost našem gradu. Doneli smo odluku o kreditnom zaduženju, koje u finansijskom smislu stavlja grad Kragujevac na noge.

Očekujemo da će naredna godina biti još uspešnija. Ova je bila dobra, ocenio je Petrašinović i dodao da su stvoreni preduslovi da naredna bude još uspešnija. Naporno smo radili. Mi znamo da ovaj posao vredi obavljati, znamo da ovaj grad zaslužuje bolju i lepšu budućnost i mi smo tu da je stvaramo. To je naša obaveza prema Kragujevčanima, istakao je predsednik Skupštine grada Miroslav Petrašinović, čestitajući nastupajuću 2017. godinu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu