Predsednik Nikolić počasni građanin Knića - iKragujevac


Vesti

Predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću danas je u Kniću uručena Povelja počasnog građanina, najviše priznanje te opštine.

Na svečanosti koja je održana na dan Skupštine opštine (SO), Nikoliću je priznanje uručeno, kako je obrazoženo, zbog toga što u svetu promoviše opštinu Knić, podržava aktvnosti te opštine, kao i razvojne planove i projekte koji doprinose ekonomskom razvoju.

Među brojnim priznanjima koja je danas uručila SO Knjić građanima, Nikoliću je uručeno najviše priznanje. Predsednik je zahvalio na priznanju, dodajući da mu je najdraže od svih, iako ima nekoliko priznanja gradova u svetu i Srbiji.

"Živimo u teškom vremenu, u vremenu velikih izazova, ali u vremenu u kojem ima nade. To se oseća svakoga dana, neko ima malo više neko malo manje strpljenja, ali ništa nije tako loše kao što je bilo samo preko nekoliko godina", rekao je Nikolić.

Prema njegovim rečima, "ništa još nije tako dobro kako bismo svi voleli i ništa još nije tako dobro kao što će da bude ako nastavimo svi da radimo uporno i istrajno".

Nikolić je podvukao da Srbija nije mali partner i da je "pred nama budućnost na koju ćemo biti ponosni".

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu