U Cineplexxu animirani film "Vajana" - iKragujevac


Vesti

Ukoliko ste spremni da zaplovite sa Vajanom, i njenim prijateljem Mauijem, širokim prostranstvima okeana, pridružite nam se na još jednom Porodičnom danu u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza, koji će biti održan 27. novembra, od 12 do 17 sati, uz prikazivanje animirane avanture „Vajana“. 

Mališani će na Porodičnom danu moći da uživaju u kreativnim radionicama, inspirisanim živopisnim likovima, a uz svaku kupljenu ulaznicu na poklon dobijaju časopis „Pepin zabavnik“ ili „Mali Politikin Zabavnik“.

Pre tri hiljade godina, najveći mornari sveta putovali su po širokom Pacifiku i otkrivali brojna ostrva Okeanije. Ali onda, skoro hiljadu godina, njihova putovanja su prestala, i niko, do dan danas, ne zna zašto. Iz Volt Dizni studija za animaciju stiže „Vajana“, animirana avantura o živahnoj tinejdžerki koja će otploviti na hrabru misiju da spasi svoj narod. Za vreme tog putovanja ona će upoznati nekada moćnog poluboga Mauija koji će je voditi u njenoj misiji da postane „nalazač puta“. Oni će zajedno putovati po otvorenom okeanu u ovom akcijom nabijenom putovanju, gde će se susresti s ogromnim vatrenim stvorenjima i neverovatnim preprekama.

Usput će Vajana ispuniti nedovršeni zadatak svojih predaka i otkriti ono što je uvek tražila: svoj identitet.

Karte za Porodični dan se nalaze u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx, dok više
informacija možete naći na www.cineplexx.rs. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu