NOVI FILM U BIOSKOPU: "Devojka iz voza" (VIDEO) - iKragujevac


Vesti

Šta se dešava kada od običnog posmatrača postanete glavni osumnjičeni? Odgovor na ovo pitanje donosi ekranizacija bestselera Paule Hokins, „Devojka iz voza“, koji će biti prikazan u okviru "Ladies night" događaja u bioskopima Cineplexx Delta City, Kragujevac Plaza i UŠĆE Shopping Center ovog četvrtka, 13. oktobra, sa početkom u 20 časova.

Radnja filma vrti se oko razvedene alkoholičarke Rejčel, koja svako jutro putuje vozom. Dok on stoji na jednom semaforu, Rejčel ima savršen pogled na kuće, koje se nalaze uz prugu, a jedna joj je posebno zapala za oko.

Rejčel tada zamišlja kako poznaje njene stanare, koje je nazvala Džes i Džejson, a njihov život vidi kao savršen, za razliku od njenog, koji je u totalnom haosu. Vrlo brzo će se dogoditi nešto, zbog čega će Rejčel shvatiti da savršeni život zamišljene porodice nije nimalo idiličan.

Priča završava na naslovnicama novina, a Rejčel u pomenutoj kući, čime postaje deo života, koji je dotad gledala samo iz voza. Glumačka postava je impresivna, a čine je Rejčel Blant, Džastin Terou, suprug slavne Dženifer Aniston kao i Luk Evans.


 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu