CINEPLEXX BONUS KARTICA: Sakupi 4.000 bodova do kraja novembra i osvoji još toliko! - iKragujevac


Vesti

Prošetaj crvenim tepihom bioskopa Cineplexx i uživaj u povlasticama koje ti donosi Cineplexx bonus kartica, jer imaš najmanje 4.000 razloga da se osećaš kao zvezda, dok gledaš filmske zvezde na velikom platnu.

 

U periodu od 1. oktobra do 30. novembra, uz sakupljenih 4.000 bodova na Cineplexx bonus kartici poklanjamo još 4.000 bodova gratis!

 

Pogledaj neki od omiljenih filmova do kraja novembra, među kojima su i domaća ostvarenja “Jesen samuraja” sa Petrom Srtugarom u glavnoj ulozi i urnebesna komedija “Stado” čiju režiju potpisuje Nikola Kojo, akciona avantura “Džek Ričer – Bez povratka”, dok Ron Hauard nakon “Da Vinčijevog koda” i “Anđela i demona” predstavlja naučno-fantastični triler “Inferno”. Tinejdžeri će imati priliku da uživaju u u novom ostvarenju Tima Bartona i zavire u “Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu”, ali i da saznaju kakvu čarobnu poslasticu je pripremila Dž.K. Rouling u ostvarenju “Fantastične zveri i gde ih naći”, dok će najmlađa bioskopska publika moći da se zabavi, razigra i raspeva sa šarenolikom ekipom Trolova.

 

Uživaj u aktuelnim bioskopskim hitovima i sakupljaj bonus bodove prilikom svake posete svom omiljenom bioskopu Cineplexx i osećaj se kao zvezda sa Cineplexx bonus karticom u džepu. Na ulici, u prevozu, u društvu i bioskopskoj sali. Jer prave zvezde našeg bioskopa nisu samo na platnu, već i u publici. Prave zvezde ste vi.

 

Najavni trejler akcije „Osećaj se kao zvezda“: https://youtu.be/DcFZSVG6uqY.

 

Više informacija o Cineplexx bonus kartici i načinju skupljanja bodova, možete pogledati na www.cineplexx.rs.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu