Specijalna projekcija filma „Dnevnik mašinovođe“ u bioskopu Cineplexx sa ekipom filma - iKragujevac


Vesti

Specijalna projekcija domaće komedije „Dnevnik mašinovođe“, srpskog kandidata za nagradu Oskar, održaće se u petak, 16. septembra u 20:20 časova u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza. Tim povodom, posetioce bioskopa će po završetku projekcije pozdraviti deo autorske i glumačke ekipe filma, koju će predvoditi reditelj Miloš Radović i glumci Lazar Ristovski i Petar Korać.

 Svaki mašinovođa, tokom svoje profesionalne karijere, nenamerno ubije 20 - 30 ljudi. Žrtve su obično samoubice, nepažljivi, pijani, ili samo odsutni ljudi. Činjenica da voz ne može da se zaustavi najmanje 700 metara nakon što je kočnica aktivirana, oslobađa mašinovođe svake odgovornosti. Nevinost za nebrojene žrtve - čini ove masovne ubice grupom ljudi sa posebnim mentalnim i psihološkim profilom. Ovo je tragično-humorna melodrama o nevinim ubicama i njihovim životima. Ilija je šezdesetogodišnji mašinovođa, na korak do penzije. On drži neslavan rekord od 28 gaženja tokom karijere. Njegov devetnaestogodišnji usvojeni sin Sima priprema se da nastavi porodičnu tradiciju. Ilija ga upoznaje sa poslom i činjenicom da su nesreće neizbežne. Sima se plaši, on ne želi da postane ubica. Najviše ga zanima koliko će vremena proći dok mu se ne desi prvo gaženje.

Karte za specijalnu projekciju su već u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza, dok više informacija možete naći na www.cineplexx.rs.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu