TUGA NA SREBRNOM JEZERU : Pronađeno telo i drugog dečaka - iKragujevac


Vesti

Telo Stefana P., mlađeg od dvojice braće iz Rače koja su se udavila juče na Srebrnom jezeru je izvučeno na obalu, a ubrzo potom locirano je i izvučeno telo starijeg brata Nikole. 

Tela dečaka dovezena su čamcem i izneta na obalu Srebrnog jezera, a pronađena su između pet i deset metara od mesta gde su se udavili. Tela je identifikovao otac dečaka, kome je pozlilo nakon što je video mrtve sinove na obali jezera. Stravičan prizor rasplakao je čak i ronioce Žandarmerije koji su od sinoć tragali za telima utopljenih dečaka.

Na dnu jezera, na mestu gde su pronađena tela nalazi se tanak sloj mulja i rastinje, a ronioci Žandarmerije uspeli su da pronađu dečake sonarom.

Braća su se udavila juče oko 15 sati u Srebrnom jezeru, kada su upali u vodu dok su se sa drugarima iz školskog fudbalskog kluba vozili na pedalini. Jezero je satima pretraživano uz obalu sa suprotne strane od mesta gde su dečaci iznajmili pedalinu, a na obali se nalazi i policija. Oko 14 časova, ronioci su krenuli i uz pomoć sonara da traže tela dečaka.

Otac dečaka, Aleksandar bez reči i u suzama je posmatrao potragu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu