Kg: Niža cena usluga - iKragujevac


Vesti

Javno komunalno preduzeće ''Gradska groblja'', uz saglasnost Gradskog veća, snizilo je cenu sahranjivanja u duplu raku čime je cenu ove usluge izjednačilo na svim grobnim mestima.

Rukovodstvo kaže da je ovom odlukom uvažilo primedbe nezadovoljnih gra|ana, kao i da korekcija cene neće imati negativan uticaj na prihode preduzeća.

Do sada su postojale dve cene za sahranjivanje u duplu raku sa otežanim kopanjem. Na novim grobnim mestima, odnosno na groblju Bozman, cena usluge iznosila je 23.490 dinara, dok je na ostalim bila dosta jeftinija. U Javno komunalnom preduzeću ''Gradska groblja'' odlučili su da cena ove usluge, i to niža, bude na svim grobnim mestima. Rukovodstvo je na ovaj način i uvažilo primedbe nezadovoljnih gra|ana zbog razlike u ceni.

Iako ''Gradska groblja'' kao i druga javna preduzeća imaju velike dugove, koji u ovom trenutku iznose preko 130 miliona dinara, rukovodstvo kaže da korekcija cene neće uticati na prihode i poslovanje preduzeća.

U Javno komunalnom preduzeću ''Gradska groblja'' kažu da ovim izmenama žele da rade u interesu gra|ana, kako pružanjem kvalitetne usluge tako i povoljnim cenama.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu