Porodični dan u Cineplexx-u - iKragujevac


Vesti

U bioskopima Cineplexx,  27. avgusta uz  Porodični dan proslavlja se kraj letnjeg raspusta. 

U periodu od 12 do 17 časova, sve posetioce bioskopa Cineplexx Delta City, Kragujevac Plaza i UŠĆE Shopping Center očekuje bogat filmski program, pokloni iznenađenja i pregršt dodatnih aktivnosti.
Nova školska godina samo što nije počela, tako da možete iskoristiti poslednje dane letnjeg raspusta sa društvom uz dobar film.
Ukoliko želite da saznate šta vaši ljubimci rade kada ostanu sami u kući, kako provode vreme, šta ih ljudi, a šta raduje, “Tajne avanture kućnih ljubimaca” će vam dati odgovore na sva pitanja.

Ako vas ipak više interesuje na kakve probleme će naići stanovnici naselja Kikoriki kada dođu u kontakt sa novom napravom koja im omogućuje da zamene ličnosti, pravi izbor za vašu družinu je maštovita avantura “Kikoriki: Legenda o zlatnom zmaju”.

Deca svih uzrasta će na Porodičnom danu imati priliku da uživaju u kreativnim radionicama koje su inspirisane omiljenim likovima aktuelnih animiranih avantura, dok ih uz svaku kupljenu kartu očekuje na poklon časopis „Lili“ ili „Mali Politikin Zabavnik“, a poklone iznenađenja za one najsrećnije obezbediće brend Pez.

Karte za Porodični dan se nalaze u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu