Dnevni horoskop za 06.08.2016. - iKragujevac


Vesti

Šta vam zvezde poručuju za prvi dan vikenda možete pročitati ovde:

OVAN

Posao-Vidite dosta dalje u odnosu na ono što vaše kolege trenutno protežiraju kao jako zanimljivu soluciju za kasnije. Ljubav-Niste sami u ljubavnoj romansi, koju osećate već neko vreme. Možete danas da ostvarite i konkretan kontakt. Zdravlje-Solidno. 

BIK

Posao-Dovoljno ste uspešni u onome čime se konkretno bavite i nemate nameru da odustanete od solucije, koju imate u planu. Ljubav-Ono što ste imali kao temu ne odustajete i imate na umu da nešto konkretizujete kada je u pitanju jedna Devica. Zdravlje-Zubobolja.

BLIZANCI

Posao-Niste sami na poslu koji vam zadaje muke već neko vreme. Ukoliko ste se vezali za neki segment od ranije niste na gubitku u svakom slučaju. Ljubav-Koliko se budete pridržavali sopstvenih pravila u toj meri ćete uspeti u svojim idejama. Jedna Vodolija je dovoljno ispirativna za vas. Zdravlje-Postavljate sebi limite.

RAK

Posao-Poklon koji ste obećali je nešto što vam zadaje muke već neko vreme. Morate da ostanete dosledni svojim idejama. Pokušavate sa novim idejama. Ljubav-Pojačana tenzija sa kojom krećete u narednom periodu kroz raspravu sa partnerom vam ne ide pod ruku. Budite strpljivi u komunikaciji. Zdravlje-Pojačana tenzija.

LAV

Posao-Pojačavate tempo rada i u tome zasigurno uživate. Ne želite da vas neko nipodaštava za manji novac. Ispunjavate još uvek tuđe ideje. Ljubav-Ostajete dosledni svom partneru i ne želite da se odvajate ni za momenat. Osećate da ste se dovoljno zaljubili da bi sve oprostili. Zdravlje-Pojačano lučenja hormona štitne žlezde.

DEVICA

Posao-Imate mogućnost da putujete tamo gde najviše volite. Uplatite aranžman i ispunite svoju želju koja vam može pružiti neverovatan osećaj slobode. Ljubav-Ono što vi osećate prema jednoj Ribi ne može da se opiše rečima. Proživljavate izuzetan dan kada je u pitanju emotivni segment. Zdravlje-Oslobađate se stresa.

VAGA

Posao-Primećujete na sebi odličnu promenu što se finansijske situacije tiče pa se nećete ustručavati da to iskustvo i drugima pokažete na pravi način. Ljubav-Niste sami i to je u redu. Ono što bi moglo da pokvari celu sliku, jeste nipodaštavanje od strane partnera za sitnice koje vam ništa ne znače. Zdravlje-Pojačavajte imunitet.

ŠKORPIJA

Posao-Ukoliko želite da se bavite špekulacijama ne izostaje vam uspeh u svakom slučaju. Morate da budete svesni novih detalja na kojima možete dovoljno da zaradite. -Ljubav-Vaš emotivni segment je ispunjen do neke mere. Ne žalite se na svoj stav koliko se neke ideje neće u većoj meri ostvariti. ZdravljeKostobolja.

STRELAC

Posao-Poslujete u segmentu usluga i ne menjate svoje poglede na moguće korake u budućnosti. Imate jasan stav povodom novčane situacije. Ljubav-Ukoliko ste u vezi sa nekim od predstavnika vatrenog znaka imaćete dovoljno uzbudljiv dan. Zdravlje-Pojačajte imunitet.

JARAC

Posao-Ono što ste imali na umu odavno da uradite trenutno može da vam predstavlja veliku smetnju u onome u čemu ste najbolji. Ne očajavajte jer vam je izlaz na vidiku. Ljubav-Romansa na pomolu sa osobom koju odavno poznajete. Dovoljno ste bili strpljivi i trenutno želite mnogo bolje za sebe. Zdravlje-Cirkulacija vam je slabija, danas.

VODOLIJA

Posao-Volite IT sektor i ne odustajete od ideje da se potrudite da zaokružite mnogo toga trenutno kako bi načinili odličan iskorak. Ljubav-Povoljan dan za nešto konkretniju situaciju u vezi sa partnerom od ranije. Pomalo ste naivni ali vam ne pada teško da svoje mane priznate. Zdravlje-Solidno.

RIBE

Posao-Pojavljujete se na vreme na tržištu i ne očekujete nešto posebno, ali dan će biti u svakom slučaju izuzetan. Nadajte se novčanom prilivu. Ljubav-Imali ste i gorih dana ali ne kao ovaj kada su emocije u pitanju. Osoba na koju ste mislili neko vreme vam pruža ruku pomirenja ali ovo nije odlična ideja za vas. Zdravlje-Pojačana glavobolja.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu