RADOVI: Sutra bez struje veći deo grada! - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja električne energije za 11.07.2016. godine

-Zbog radova u trafostanici u vremenu od 11.00 do 11.30 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Veliko polje.
-Zbog seče rastinja i rekonstrukcije niskonaponske mreže u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul. Dušana Bokana, Bogoljuba Krgovića, Atanasija Nikolića, Miodraga Uroševića, Marka Zagorca, Milana Raketića, Bresnički do od br. 104 – 92 i 99 – 111, Užičke republike od br. 1 – 47, i u naselju Šljivovac i Botunje.
-Zbog radova na niskonaponskoj mreži u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Beloševac kod škole.
-Zbog remonta trafostanice u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Zorana Đinđića br. 5,7,9, Kralja Petra I od br. 16 – 30, Save Kovačevića od br. 2 – 14.
-Zbog zamene mernog uređaja u vremenu od 08.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul. Aleksandra Bečanovića, Alekse Popovića, Bogoljuba Krgovića, deo Dr Jovana Ristića, Dušana Bokana, Dulenska, Milunke Djurić, Milutina Todorovića, Gledićska, Kajmakčalanska, Majstora Frančestera, Makedonska, Meštrovićeva, Mokranjčeva, Slovenska, Bate Radakovića, Beogradskog bataljona, Božidara Adžije, Bresnički do, Dr Živka Topalovića, Dušana Zeleca, Grada Piteštija, Klare Cetkin, Košutnjački Vis, Mirjane Kovačević, Mostarska, Roze Luksemburg i Sarajevska u naselju Bresnica i Voje Radića broj 7.

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova, radovi biće odloženi.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu