LINK ZA PRIJAVU: Od sutra u Kragujevcu ''Leto za mlade'' - iKragujevac


Vesti

Program pod nazivom „Leto za mlade u gradu“, počinje da se realizuje sutra i trajaće do 31. avgusta.

Ovaj program je namenjen svima koji tokom vrelih letnjih dana i letnjeg raspusta ostaju u Kragujevcu.

U saradnji sa ustanovama, organizacijama i udruženjima program će biti ispunjen sportskim, edukativnim, kreativnim i zabavnim sadržajima.

Pored besplatne škole plivanja, gde prednost imaju deca samohranih roditelja, deca čiji roditelji primaju socijalnu pomoć, deca bez roditeljskog staranja, deca sa deformitetom kičmenog stuba i deca iz porodica u kojima ima više od dva deteta, organizuje se i besplatna škola vaterpola za decu od pet do šesnaest godina, a svi ostali mogu da se uključe u sportske radionice košarke, stonog tenisa i odbojke na pesku.

Zainteresovani će moći da prate i radionicu za italijanski i španski jezik, a tokom avgusta aktiviraće se kreativne radionice glume i slikanja.

Arena „Fun Factory“ pružaće besplatne usluge za zabavu mladih, a na otvorenoj sceni u Velikom parku, tokom letnjih meseci održavaće se koncerti, predstave i izložbe.

Svi zainteresovani za programe tokom letnjeg raspusta, koje organizuje grad Kragujevac, mogu da se prijavljuju svakog radnog dana u Kancelariji za mlade koja se nalazi u ulici Save Kovačevića broj 5.

Prijava za programe “Leto za mlade u gradu“ Kragujevac 2016. godine nalazi se na sajtu grada, a klik na ovaj link dovešće vas upravo na željenu stranicu.

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu