Mladić(21) za silovanje starice(76) dobio 4 godine robije! - iKragujevac


Vesti

Okrivljeni nijednog trenutka nije pokazao da se kaje, već je tvrdio da ga je Desanka lažno prijavila.

APELACIONI sud u Kragujevcu osudio je na četiri godine zatvora Živadina Živanovića (21) iz Lozovika kod Jagodine, okrivljenog da je novembra 2014. godine silovao Desanku Ilić (76) iz istog sela. Viši sud u Jagodini mu je 11. januara izrekao zatvorsku kaznu od tri godine, a Apelacioni sud je usvojio žalbu Višeg tužilaštva iz Jagodine i preinačio presudu.


Porodica oštećene, nad kojom se Živanović, ušavši u njenu kuću na prevaru, iživljavao dva sata, i njen branilac, smatraju da je nova kazna bolja, ali da je i ona blaga. Posle nemilog događaja Desanka je na lečenju bila do prošle nedelje. I dan-danas se plaši da boravi u svojoj kući, pa živi kod ćerke.

- Kao da ju je napala zver, a ne čovek - kaže  advokat Milovan Stojanović, punomoćnik oštećene Desanke. - Ujedao ju je i tukao, štipao po butinama, udarao rukama po glavi i stavljao joj ćebe na lice. Dva sata se iživljavao na sve moguće načine.

On dodaje da je i ova kazna mala, ali pošto je povećana, smatra da je u nekom delu pravda ipak zadovoljena.

 

NIJE POKAZAO KAJANjE

OSLOBAĐAJUĆA presuda, koju je tražio branilac, bila je suprotna svim dokazima, smatra advokat oštećene Milovan Stojanović.

Okrivljeni nijednog trenutka nije pokazao da se kaje, već je tvrdio da ga je Desanka lažno prijavila.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu