Ministar Nebojša Stefanović obišao PU Kragujevac - iKragujevac


Vesti

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, u prisustvu gradonačelnika Radomira Nikolića, obišao je danas Policijsku upravu Kragujevac gde je razgovarao sa načelnikom Slobodanom Malešićem i njegovim saradnicima. Sastanku su prisustvovali i vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić, načelnik Šumadijskog upravnog okruga Damjan Srejić i narodni poslanik Goran Kovačević.

Ministar je naglasio da građani mogu da vide koliki napor policija ulaže da gradovi budu bezbedni, ali da i dalje ima kriminalnih grupa, kao i određenog nivoa korupcije.

Policija i tužilaštvo nastavljaju intenzivno da rade svoj posao. Hoćemo da se građani osećaju bezbedno i sigurno, ali zakon nikoga neće tretirati nejednako, tako da oni koji su se ogrešili o zakon, moraće zbog toga da odgovaraju, rekao je Stefanović.

Ministar Stefanović je posetu Kragujevcu iskoristio kako bi razgovarao i sa građanima, i tom prilikom rekao da borba sa korupcijom još uvek traje.

Naš zadatak je da se izborimo sa korupcijom i kriminalom jer je to najbolji način da se izborimo i sa siromaštvom.

Taj novac koji ide u crnu i sivu zonu moramo da uložimo u bolnice, porodilišta, u subvencije za nova radna mesta, rekao je ministar unutrašnjih poslova prilikom posete Kragujevcu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu