Oko stotinu Kragujevčana na mitingu koalicije DS – ZZŠ! (FOTO) - iKragujevac


Vesti

„Veliki miting“ koalicije DS –ZZŠ održan je danas u Kragujevcu u prostorijama Šumadija sajma - najupečatljivijeg simbola vladavine Veroljuba Stevanovića.

Prevelika je bila hala Šumadija sajma da primi malobrojne pristalice koalicije DS – ZZŠ koje su danas prisustvovale ovom mitingu.

Ni autobusi iz cele Srbije nisu bili dovoljni da popune prazninu, međutim, veštim potezom organizatora hala je „skraćena“ sa obe strane za po 6 metara tako da slika o ovom skupu bude bolja.

Da situacija u ovoj koaliciji nije baš najbolja znalo se i pre mitinga, uspevao je Veroljub Stevanović da do večeras te glasine „pokrije“ pričom kako je sve u redu, kako prognoze govore da mogu da osvoje čak 20% ...sve do večeras kada se otvoreno sukobio sa Dušanom Obradovićem.

Iako mlad, Dušan Obradović je svesno uvideo da će miting u Kragujevcu biti čist promašaj ukoliko se ne dovede bar 40 autobusa iz cele Srbije, no, Stevanović koji i dalje veruje da ga podržava veliki broj Kragujevčana prihvatio je da dodje samo 20 autobusa „sa strane“.

Na nesreću Stevanovića, pokazalo se da je Obradović bio u pravu jer 20 polu praznih autobusa nije bilo dovoljno ni za pola hale tako da su posle žučne rasprave morali da pribegnu „skraćivanju“ hale.

Oko stotinu Kragujevčana bilo je nedovoljno da popuni ono što nisu mogle pristalice ove koalicije iz Novog Sada, Beograda, Šapca, Zaječara...

Ukupno je bilo oko 300 ljudi, ono je obeležilo ovaj "veliki miting" je što su funkcioneri Demokratske stranke pozivali okupljene da zaokruže 2 na veliko nezadovoljstvo Veroljuba Stevanovića. 

(Ne mogu svi da stanu pa se "guraju".)

Reporter iKragujevca nije smeo da priđe bliže i fotografiše, jer smo naljutili obezbeđenje našim prisustvom.

(Pristalice iz Novog Sada, Beograda, Šapca, Zaječara su došli ovim prevozom.)

(Ovako se "skraćuje" bina sa obe strane za po 6 metara.)

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu