STARO ZA NOVO: Ekološka akcija "Fijata" - iKragujevac


Vesti

"Fijat" je odlučio da za sve automobile starije od 10 godina koji su za reciklažu, a koji ne moraju da budu u vašem vlasništvu, dovoljno je da imate ovlašćenje da bi dao popuste koji se kreću od 2.000 do 2.500 evra. Prvi put mogu se reciklirati i potpuno havarisana vozila, bez obzira na to koliko su stara.

"'Panda' sa reciklažom košta 7.999 evra, a rata je 79 evra, 'punto' 8.990 evra sa ratom od 89 evra i 'fijat 500L' 9.990 evra sa ratom od 99 evra uz otplatu na sedam godina. Posebno ističemo ponudu automobila na metan i tečni naftni gas gde za četiri godine eksploatacije možete da uštedite u vrednosti samog vozila", objašnjava Umberto Janučeli, komercijalni direktor "Fijat Krajsler automobila Srbija".

Dobra vest i za vlasnike "punta" koji su kupili automobile pre nekoliko godina, ako sada opet kupe "Fijatovo" vozilo, rata sa 125 pada na 99 evra.

Prošle godine tek svaki peti novoregistovani automobil u Srbiji bio je nov, zato "Fijat" želi da ovom akcijom pomogne obnavljanju voznog parka u Srbiji.

Cilj subvencija koje kragujevački "Fijat" daje bez pomoći države jeste da se svest kupaca promeni i da se oni odlučuju za nova i ekološki čista vozila. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu