UBEDLJIVO NAJBOLJI: iKragujevac je lider u Šumadiji sa pola miliona poseta za protekli mesec! - iKragujevac


Vesti

iKragujevac je ubedljivo najposećeniji informativni portal u Šumadiji sa pola miliona poseta za protekli mesec.

Prema najnovijim podacima Alexa, sistema za praćenje posećenosti sajtova, portal iKragujevac.com je u poslednjih šest meseci ubedljivo prvi u Šumadiji, a i dobrim delom centralne Srbije, jer se kotira u 1000 najposećenijih sajtova u Srbiji, a među tim sajtovima se nalaze svi svetski internet divovi, kao što su Google, Facebook, Instagram itd.

Obzirom da nam čitaoci ukazuju veliko poverenje, trudimo se da budemo još bolji i da im u svakom trenutku prenesemo dešavanja iz Kragujevca, ali i iz Šumadije. Odskora možemo da se pohvalimo i aplikacijom sa Android marketa kako bi naši citaoci u svakom momentu bili u toku sa najaktuelnijim dešavanjima u našem gradu i Šumadiji.

Imamo 47000 lajkova na našoj zvaničnoj fan strani www.facebook.com/ikragujevac i preko 6000 pratilaca na twitter društvenoj mreži, što je još jedan dokaz koliko nas čitate. 

Ukoliko vas zanima vremenska prognoza, u koliko časova polazi vaš autobus, kada igra Radnički, za koliko je sugrađana bogatiji Kragujevac, koja su najnovija dešavanja u gradu ili, pak, želite da podelite vašu priču sa nama, iKragujevac je tu.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu