Ovo su prva imena za Arsenal Fest 06! - iKragujevac


Vesti

Skunk Anansie će kao hedlajneri festivala nastupiti 23. juna u Kragujevcu, a Toy Dolls 24. juna. Britanski alternativni bend Skunk Anansie i kultni pankeri Toy Dolls prva su poznata imena Arsenal Festa 06, koji će biti održan 23, 24. i 25. juna u Kragujevcu.

Predvođeni harizmatičnom pevačicom Skin, sa gomilom hitova iza sebe, kakvi su: “Follow Me Down“, “Hedonism“, “Weak” ili “Because of You“, Skunk Anansie će kao hedlajneri Arsenala 06 nastupiti uveče 23. juna na Mejn stejdžu.

Na turneji povodom upravo objavljenog albuma “Anarchytecture“, sa koga je singl “Love Someone Else“, Skunk Anansie prvi put dolaze u Kragujevac da raspale “Knežev arsenal”, bivšu fabriku municije iz 19. veka i jedinstven koncertni prostor na otvorenom u ovom delu Evrope.
Toy Dolls nastupaju prvi put na Arsenal Festu 24. juna. Legendarni pank bend na Garden Stage donosi pregršt hitova kakvi su “Dig That Groove Baby”, “Cloughy Is A Bootboy“, “My Girlfriends Dad’s A Vicar“… Očekuje nas šou prepun sinhronizovanih skokova i plesnih koraka. Koreografija, vrtoglave gitare, zavodljive melodije…

Za Arsenal 06 od danas, 2. februara, u prodaji će se naći komplet ulaznica za sva tri festivalska dana, koji košta samo 1.500 dinara. Od 4. aprila u prodaju će biti puštene ulaznice za pojedinačne dane. Prodaja ide preko mreže Eventim.

Izvor: Telegraf

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu