KG: Sve je više muških sponzoruša?! - iKragujevac


Vesti

Da li je pripadnicima jačeg pola važan novac u izboru partnerke? Ovakvi momci itekako postoje, samo su manje upadljivi od koleginica po "zanatu". Ljubavni plen vrebaju na "Fejsbuku", gde traže dokaze bogatstva. Za poslednje dve godine u Kragujevcu ima čak 20% više muških sponzoruša u odnosu na 2014. godinu.

On je doteran, harizmatičan, zgodan. Pažljiv i brižan, ali muževan. Zna šta da kaže i kad da ćuti. Na manirima mu mogu pozavideti i britanski džentlmeni. Zvuči kao savršen muškarac? I jeste. Osim jedne falinke. Zabavlja se isključivo sa imućnim damama.

Etiketa sponzoruše oduvek je bila rezervisana za pripadnice lepšeg pola. Za muškarca koji je u vezi sa ženom zbog njenog novca ne postoji čak ni reč u našem jeziku. To, ipak, ne znači da ovaj dasa ne postoji, samo je manje upadljiv od koleginice po "zanatu".

Muškaraca u potrazi za bogatim plenom nema tako malo, ali iz godine u godinu sve ih je više, što potvrđuju iskustva sa internet foruma.

Strategija u slučaju muških sponozoruša je sledeća: aktivni su na sajtovima za upoznavanje i Fejsbuku, gde vrebaju prilike tražeći dokaze bogatstva, poput fotografija na kojima se vide skupoceni automobili, stanovi. Za razliku od žigola, koji naplaćuje seksualne usluge, "sponzoruše" više vole skupe poklone, egzotična putovanja i izlaske na mesta gde mogu da se osećaju kao deo džet-seta.


 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu