Meta medijskog linča gradonačelnik Kragujevca! - iKragujevac


Vesti

Kada se čast izgubi, moral ne upozna a profesionalna etika bude nepoznata kategorija, dođemo do teksta koji ne bi napisao ni Pera Todorović koji je za dobar honorar mogao da napiše svakakvu budalaštinu.

Danas ne postoji Pera Todorović ali zato postoje oni koji baštine njegov način rada i “profesionalne vrednosti”.

Beogradski dnevni list koji je poznat po senzacionalističkim naslovima, slikama eksplicitnog nasilja, tesktovima kojima se poziva na linč svih onih koji se nađu na meti vlasnika tog lista danas je na “nišan” stavio gradonačelnika Kragujevca Radomira Nikolića.

U tekstu pod naslovom: “PLJUNUO NA SRPSKE ŽRTVE: Nikolić dozvolio žurke na groblju streljanih đaka” ovaj beogradski list pokušava da aktuelnog gradonačelnika Kragujevca okrivi za nešto što je utemeljio komunistički režim pa kasnije demokrate od koalicije “Zajedno” pa do Veroljuba Stevanovića.

Da se u kompleksu spomen-parka Šumarice organizuju svadbena veselja i novogodišnje proslave cinjenica je koja postoji još od prošla veka, a sa dolaskom demokrata dobili smo i etno kafanu Palisad koja je poznata po proslavama različitih vrsta.

Na kraju (sasvim slučajno ili ne), beogradski dnevni list je rešio da za takvo stanje okrivi aktuelnog gradnoačelnika Kragujevca Radomira Nikolića. Namera tog lista je poznata ali je nepoznat motiv koji je razlog za to.

Nema Kragujevčanina koji nešto nije slavio ili bio na slavlju u pomenutom hotelu ili restoranu i da ovo može da se posmatra kao uvreda za sve građane Kragujevca. Što znači da nam beogradski tabloid drži moralnu pridiku iz primerenog ponašanja, što je apsolutno neprihvatljivo?!

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu