FIAT među najvećim sponzorima Evropskog prvenstva u vaterpolu u Beogradu - iKragujevac


Vesti

Jedan od najvećih sponzora Evropskog prvenstva u vaterpolu, „Fiat“, predstavio je u Beogradskoj areni novi model „tipo“, koji je i službeno vozilo ovog prvenstva.

Naš najveći izvoznik „Fiat Krajsler automobili" iz Kragujevca na više mesta u Areni, ali i pored samog plivališta, ima promociju novog modela „tipo". Ujedno, „Fiat" je obezbedio prevoz za ovaj šampionat svim sudijama, funkcionerima, kao i VIP posetiocima.

Komercijalni direktor kompanije „Fiat Krajsler automobili Srbija“ Umberto Janučeli kaže da im je veoma drago što kao firma koja radi u Srbiji mogu da podrže ovu manifestaciju.

„Smatramo da se kod vas igra jedan od najboljih vaterpola u svetu i kao domaćin imate velike šanse, a samim tim i mi da promovišemo novi model 'tipo'. Ukupno smo obezbedili 25 vozila sa vozačima i jedan smo od najvećih generalnih sponzora“, istakao je Janučeli.

U subotu smo imali mogućnost da pratimo trening ruske reprezentacije, a odmah zatim na red su došli i Nemci. Na evropskom vaterpolo šamiponatu Italijani najvise šanse daju našoj reprezentaciji.„Mislim da će finale biti između Italije i Srbije, bar se tako nadam. To bi bio veličanstven meč“, naglasio je Janučeli.

„Fiat" ima četiri punkta u Areni i tokom celog prvenstva publika može zakazati probne vožnje novog modela „tipo“.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu