Specijalci uhvatili mladiće u Bajčetini koji su ugrozili predsedničku kolonu - iKragujevac


Vesti

Predsednik Nikolić je krenuo da poseti sina Radomira, gradonačelnika Kragujevca. Dok se predsednička kolona kretala putem po mraku, sve u pratnji, pa i samog predsednika, uznemirila je nepoznata svetlost koja je dolazila iz šume na obližnjem brdu. 

Uzbunu je napravio laserski snop koji je sa obližnjeg brda ciljao Nikolića. Laser je na trenutak napravio pravu pometnju. Srećom, iskusnim specijalcima nije mnogo trebalo da razmisle hladnom glavom. Protivteroristička jedinica (PTJ) odmah je krenula u akciju.

Laser je dopirao sa okolnog brda. Pripadnici PTJ-a uputili su se kroz mračnu šumu u pretragu terena. Nije im mnogo trebalo da krivce izvedu iz šume. Specijalci su najpre locirali mesto odakle je dopirao laserski zrak. Opkolili si „teroriste“ i krenuli da stežu u „obruč“. Na licu mesta uočili su „punto“ i dve muške siluete. Usledila je munjevita akcija.

Ispostavilo da su „teroristi“ klinci. Oni su odmah privedeni u policiju, gde su do detalja ispričali šta su radili na brdu iznad Bajčetine. Kako saznajemo, mladići su izrazili kajanje i bili svesni kakvu su pometnju izazvali. Ipak, imali su više sreće nego pameti. 

Obojica mladića žive u Kragujevcu, odakle su se dovezli automobilom na brdo iznad Bajčetine. Jedan od njih nema dosije, dok je drugi od ranije poznat kragujevačkoj policiji zbog sitnih prestupa.

Novinar našeg portala je pozvao MUP u Kragujevcu kako bismo potvrdili ovaj događaj. U kragujevačkoj policiji potvrđena je informacija o ovom incidentu. Kako saznajemo, incident se dogodio pre mesec dana. 

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu