SVE NAJBOLJE U PRVIM MINUTIMA 2016-te GODINE: Mirna noć u Kragujevcu! - iKragujevac


Vesti

Posle ponoći, gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić, zamenik gradonačelnika Nebojša Zdravković, i načelnik Šumadijskog okruga Damnjan Srejić tradicionalno, obišli su dežurne službe u Gradu.

Tokom posete Policiji, Vatrogasnoj službi i Zavoda za hitnu pomoć, čelnici grada prvi su čuli da je Novogodišnja noć u Kragujevcu protekla mirno i da nije bilo ozbiljnih intervencija.

Hladna novogodišnja noć u Kragujevcu je protekla mirno. Dežurne službe skoro da nisu imale intervencije. U to su se lično uverili čelnici grada prilikom tradicionalnog obilaska gradskih dežurnih ekipa.

Prvi minuti 2016. godine, za gradonačelnika Kragujevca, Radomira Nikolića, njegovog zamenika Nebojšu Zdravkovića i načelnika Šumadijskog okruga Damnjana Srejića bili su radni.

Prvi susret sa dežurnim službama bio je, ne samo prilika za tradicionalne čestitke, vec i informisanje o uslovima rada, dežurstvima i obavezama koje prate najluđu noć. Ovom prilikom, gradonačelnik Kragujevca je naglasio da će Grad u 2016. godini nastojati da unapredi rad dežurnih službi.

Prvi sat iza ponoći za dežurne lekare Hitne pomoći protekao je uglavnom u medicinskom zbrinjavanju mališana koji su poslednjih dana imali povišenu temperaturu i respiratorne probleme. Sporadično bilo je intervencija zbog alkohola i lakših povreda od petardi.

Nastupajuća 2016. godina, prema rečima gradonačelnika Kragujevca Radomira Nikolića biće posvećena rešavanju najvažnijeg društvenog, ali i problema koji tišti brojne Kragujevčane – borbi za otvaranje novih radnih mesta.

Prvi čovek Grada najavio je da građani mogu da očekuju od lokalne samouprave veće angažovanje u borbi protiv nezaposlenosti.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu