Kragujevčani obratite pažnju: Humanitarni radio svira za Vas - iKragujevac


Vesti

Da li ste znali da Kragujevac ima humanitani radio?

Prvi i jedini humanitarni radio na Balkanu od pre četiri godine u Kragujevcu emituje svoj program svim marginalizovim i ranjivim kategorijama u našem društvu.

Na ovom radiju, pored muzičkog programa, možete čuti i sva obaveštenja vezana za aktuelne humanitarne akcije. Njihov cilj je i borba protiv diskriminacije, stereotipa, predrasuda i svega onoga što nije dobro po marginalizovane kategorije i ujedno borba za bolji položaj svih marginalizovanih grupa. Radio saradjuje i sa Centrom za socijalni rad i Crvenim krstom.

Urednik i osnivač radija Branko Lukić je istakao da u programu uglavnom gostuju osobe koje imaju probleme u životu i koje su na bilo koji način ugrožene. Osobe sa invaliditetom aktivno učestvuju u uredjenju programa. Tim putem želimo da istaknemo tu našu humanitarnu crtu i da pokušamo da pomognemo tim ljudima, da neko čuje za njihovu priču i ako je moguće da im pomogne na bilo koji način", dodaje voditeljka Brankica Timotijević.

Nažalost, za sada slušaoci mogu pratiti program ovog radija putem interneta, mada je njihova žlja da dobiju frekvenciju.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu