Sutra bez električne energije nekoliko ulica i naselja - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja električne energije za 25.12.2015. godine:

  • Zbog seče rastinja na trasi dalekovoda u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Botunje kod doma i Korman oko igrališta.
  • Zbog radova na zameni mernih uređaja u vremenu od 08.30 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Ljubiše Bogdanovića broj 17.
  • Zbog radova na niskonaponskoj mreži (podizanje armirano-betonskih stubova) u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Prešernova i Luja Pastera.
  • Zbog radova na dalekovodu (zamena drvenih stubova) u vremenu od 12.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Viševac, Đurđevo, Sepci, Borci, Donje Jarušice, Bošnjane - Nenadići.
  • Zbog radova na visokonaponskom kablu u vremenu od 09.00 do 13.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Braće Petković, Đenerala Terzibašića, Sretenjskog ustava, Šarla Lubrija, Kneza Danila.
  • Zbog radova na dalekovodu(popravka rastavljača)u vremenu od 10.00 do 13.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Dobroselica i Dulene - Markovići.
  • Zbog radova na transformatoru u vremenu od 09.00 do 13.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Ugljarevac, Ramaća, Kamenica, Ilićevo, Maršić i u ulici Aleksandra Bečanovića, Milunke Đurić, Dulenska, Milutina Todorovića, Dušana Bokana, Alekse Popovića. 

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova, radovi biće odloženi.  

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu