Besplatan ulaz za novogodišnji bazar "Zimska čarolija" na Šumadija sajmu - iKragujevac


Vesti

Na Šumadija sajmu od 24. do 26. decembra biće održan Novogodišnji bazar "Zimska čarolija" sa bogatim umetničko zabavnim programom za decu, kao i edukativne radionice.

Sajamska hala biće otvorena od četvrtka do subote od 11 do 20 časova a poslednjeg dana novogodišnjeg sajma biće održan i veliki maskenbal.

Ulaz je besplatan, a za najmladje posetioce su pripremljene i brojne nagrade.

Za predstojeći novogodišnji sajam u Kragujevcu pripremljen je bogat program namenjen najmladjim sugradjanima.

Organizatori najavljuju pozorišne i lutkarske predstave, nastupe plesnih grupa, takmičenja za najbolje likovne i literarne radove, mali bioskop sa crtanim filmovima, kreativne radionice.

Zabavni parkovi, klovnovi animatori biće takodje deo ovogodišnje ponude, ali i brojni izlagači dečije garderobe sa sajamskim popustima, najavljuju na Šumadija sajmu.

Predvidjene su i brojne nagrade, od Frikom sladoleda, ulaznice za Arenu fan fektori, kao i za najbolju masku novogodišnjeg maskenbala koji će biti održan u subotu.

Najmladji sugradjani družiće se i sa pripadnicima vatrogasne brigade, saobraćajne policije, a na sajmištu će biti i pedijatri Doma zdravlja.

Ovo druženje biće edukativnog karaktera.

Novogodišnji sajam Zimske čarolije biće otvoren od 24. do 26. decembra od 11 do 20 časova, a ulaz za posetioce i ovoga puta biće slobodan. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu