NEVEROVATNO: Ovo vam se može dogoditi u kragujevačkom javnom prevozu - iKragujevac


Vesti

U kragujevačkom javnom prevozu možete očekivati svašta, da autobus ne dođe, da dođe, ali sa zakašnjenjem od pola sata, ipak, to su sitnice u odnosu na priču naše sugrađanke. 

U periodu oko 14h i 19h je najveća gužva, zato što se deca vraćaju kući iz škola. Upravo u tom periodu, pazite na kosu i gde sedite jer "klinci" imaju razne ideje za šalu.

Naime, naša sugrađanka je sela ispred par srednjoškolaca, ne sluteći da bi mogli nešto da urade. Njima je bilo jako dosadno pa su rešili da se našale. 

Oni su skupili zvake i lepili joj po kosi, pored zvaka bile su tu i samolepljive sličiče. Da li je u pitanju nedostatak osnovne kulture, nestrljivost kragujevčana da sačekaju da dođu do prve kante za smeće ili možda žvake brzo "gube ukus" pa se moraju stalno menjati, ne znamo, ali znamo da prizor koji viđamo u vozilima gradskog prevoza nije nimalo prijatan.

Pored toga, obratite pažnju na higijenu autobusa. Naime, sedišta u autobusima su toliko prljava da neretko izazivaju razne alergije, prehladu, ali i ozbiljnije bolesti.

Stoga pazite kojim se autobusima vozite i šta spuštate pored sebe.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu