Tapacirnici potrebno 250 radnika - iKragujevac


Vesti

Zastava tapacirnica koja šije naslone i enterijer za vodeće automobilske kompanije, najavila je otvaranje još jedne fabrike u Kragujevcu.

Reč je o proizvodnji invalidskih kolica za kompaniju INVAKER, gde će uposliti oko 250 radnika. Prilikom obilaska ovog preduzeća, član Gradskog veća za privredu Dalibor Jekić rekao je da će nakon usvajanja planske regulative Stare zastave, grad raditi na uređenju saobraćajne infrastrukture.

Zastava tapacirnica koja posluje u okviru automobilske divizije Slovenačke grupe Fori, u Kragujevcu zapošljava 430 radnika u proizvodnji naslona za vodeće automobilske kompanije.

Vrednost izvoza ove godine je oko 13 miliona evra, međutim, u ovoj kompaniji najavljuju novi program, proizvodnju invalidskih kolica za poznatu kompaniju INVAKER i zapošljavanje još 250 radnika.

Prilikom obilaska pogona Zastava tapacirnice, a u okviru akcije ''Na pragu privrednika'' član Gradskog veća za privredu Dalibor Jekić rekao je da će grad pomoći u uređenju saobraćajne infrastrukture neophodne privrednicima u okviru stare Zastave, kada se usvoji planska regulativa.

Pored šivenja automobilskog enterijera, Zastava tapacirnica proizvodi i plastične delove za kompaniju Gorenje u Srbiji. Ove godine, osvojili su i proizovdnju dušeka za poznatog inostranog kupca.

Ponose se visokim kvalitetom svojih proizvoda i to kako je rečeno, zahvaljujući stručnim radnicima.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu