Taksisti u Kragujevcu za sutra najavili protest - iKragujevac


Vesti

Učesnici protestne vožnje okupiće se sutra u 14 časova na uređenom parkingu kod „Sajmišta“, formiraće kolonu i otpočeti protestnu vožnju na trajektoriji: Sajmište -Krst (na ulazu u Kragujevac) – Lepenički Bulevar – ul. „27 Marta“ – ul. Nikole Pašića – ul. Dr. Zorana Đinđića.

Cilj protesta je ukazivanje na postojanje nelegalnog prevoza putnika tj. „prevoza po ceni autobuske karte i ultimatuma nadležnim institucijama da se navedena anomalija „neutrališe“. Blagovremeno smo se obratili predsedniku Gradskog Veća i na ovaj način iskazujemo javno nezadovoljstvo inertnošću nadležnih po osnovu kontinuirane aktivnosti u cilju suzbijanja nelegalnog prevoza putnika.

Navedenu protestnu vožnju realizovaćemo svakodnevno dok se ne ispuni naš jedini zahtev a to je neutralisanje ovog vida nelegalnog prevoza putnika na teritoriji grada Kragujevca.

Apelujemo na sve medijske kuće da kvalitetno isprate ovu našu aktivnost i na taj način ukažu najvišim državnim institucijama na evidentan problem koji postoji na teritoriji grada Kragujevca.

Zbog postojanja ovog vida nelegalnog prevoza putnika gubi grad Kragujevac, gubimo mi taksi prevoznici i gubi država.
Pitamo se: „ Ko ima koristi da postoji ovaj vid nelegalnog prevoza putnika? " - kaže se u saopštenju za javnost udruženja taksista SITAK.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu