KG: Sutra bez struje Ilindenska, Kragujevačkog Oktobra, Bulevar Kraljice Marije... - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja za dan 24.11.2015 godine:

-Zbog pregleda i ispitivanja trafostanice u vremenu od 09.00 do 14.00 sati, doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Ilićevo. 

-Zbog seče rastinja na trasi dalekovoda i premontiravanje stubova u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Svetlić, Bukurovac, Bešnjaja, Ugljarevac, Ramaća, Stragari – klisura a od 09.00 do 13.00 sati doći će do kratkih prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul.Dragoljuba Bakić,Grada Trenčina i deo Ilindenske ulice. 

-Zbog remonta trafostanice u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul.Rudnička, Kragujevačkog Oktobra, Dragoljuba Milovanović Bene, deo Bulevara Kraljice Marije i Kragujevačkog Odreda. 

-Zbog rekonstrukcije niskonaponske mreže u vremenu od 09.00 do 15.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul.Mome Stanojlović, Gundulićeva, Cara Dušana, Dositejeva, Dubrovačka, Žikice Jovanović Španca i deo Dimitrija Davidović. 

-Zbog radova u trafostanici u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul.Milutina Jovanović, Pere Velimirović, Vladislava Mazepa, Rada Končar, Mileve Šarić i deo Partizanskih kurira u naselju Erdeč. 

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži (ugradnja provodnika za javno osvetljenje) u vremenu od 09.00 do 13.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Donje Grbice-Selište.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu