Uručeni indeksi prvoj generaciji studenata na master akademskim studijama na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj banji - iKragujevac


Vesti

Predstavnici Fakulteta za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji Univerziteta u Kragujevcu, svečano su uručili indekse prvoj generaciji studenata na master akademskim studijama.

 Studenti su bili u prilici da biraju između dva akreditovana studijska programa -menadžment u hotelijerstvu i menadžment u turizmu.
Fakultet za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji upisao je prvu generaciju studenata na master akademskim studijama. Pravo upisa imali svi kandidati koji su završili osnovne akademske studije u četvorogodišnjem trajanju tako da ima studenata sa ovog fakulteta koji su izašli kao prva generacija studenata diplomaca, ali i onih koji su završili druge visokoškolske ustanove u Srbiji.

Na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji, iako najmlađoj članici Univerziteta u Kragujevcu zadovoljni su interesovanjem za upis na master studije. Kako naglašavaju na ovom fakultetu, i dalje imaju velike ambicije. Naime, u toku je proces akreditacije još jednog studijskog programa osnovnih akademskih studija, a reč je o studijama menadžmenta u zdravstvenom turizmu.

Na ovoj visokoškolskoj ustanovi velika pažnja se poklanja i stručnoj praksi. U skladu sa tim, i studenti master studija biće u prilici da sarađuju sa vodećim hotelskim lancima, kako u zemlji, tako i u inostranstvu, kažu na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu