BRAVO: Gradska turistička organizacija "Kraguejvac" osvojila pet nagrada - iKragujevac


Vesti

Na Osmoj izložbi suvenira i turističkih publikacija, koja je u četvrtak, 12. novembra, održana u Leskovcu, Gradska turistička organizacija „Kragujevac“ osvojila je pet nagrada, četiri druge i jednu treću.

Na manifestaciji je učestvovalo pedest turističkih organizacije iz Srbije, Republike Srpske i Bugarske. U takmičarskom delu, pravo učešća na izložbi imale su sve lokalne, regionalne i nacionalne turističke organizacije iz zemlje i inostranstva, sa publikacijama koje su štampane u prethodne dve godine. Prema propozicijama, deo takmičarske konkurencije, nisu mogle da budu publikacije, fotografije i video materijali koji su nagrađivani prethodnih godina.

 U kategoriji „Upotrebni predmet“, drugo mesto dobila je flaša za rakiju u obliku čuture, umetnički oblikovana, na kojoj je spolja peskarenjem oslikana Prva kragujevačka gimnazija sa jedne strane i dizajnirani prikaz najznačajnijih građevina u gradu sa druge. 

.U kategoriji „Višelisna turistička publikacija do 50 stranica“, GTO je dobila još jednu drugu nagradu za publikacije „Seoski turizam- Kragujevac“, na srpskom jeziku „Otključajte lepote Šumadije i Pomoravlja“, (dvojezična srpski/engleski) i Religious Tourism Central Serbia, publikacija na engleskom jeziku.Drugu nagradu GTO je dobila i za turistički promo film „Video publikacija – turistički promo film“ „60 godina - Fići u čast“( Promo spot, mp4 HD, izdavač Gradska turistička organizacija „Kragujevac“), koji je snimila i pripremila „Duo digital medija“.

Drugom nagradom nagrađen je i set turističkih razglednica, dok je treće mesto, Kragujevčanima pripalo za kolekciju od osam turističkih fotografija "Fića fest- 60 godina fiće".      

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu