U Kragujevcu održana konferencija nastavnika srednjih škola - iKragujevac


Vesti

U Kragujevcu je proteklog vikenda održana trodnevna Konferencija nastavnika srednjih škola Srbije, koji sprovode programe preduzetničkog obrazovanja. 

Ovu konferenciju sprovodi organizacija "Dostignuća mladih" u cilju podsticanja što većeg broja nastavnika da se uključe u ovaj vid obrazovanja, koji kako kažu učesnici konferencije, predstavlja budućnost.
Konferenciji koju realizuje organizacija „Dostignuća mladih“, imali su priliku da razmene iskustva i unaprede svoje veštine za dalji rad sa učenicima. Cilj Konferencije je da se na jednom mestu okupe nastavnici koji sprovode programe Dostignuća mladih u školama širom Srbije i da zajedno sagledaju kakvi su rezultati do sada postignuti.

Godišnju konferenciju nastavnika finansijski je podržalo i Ministarstvo omladine i sporta.

Na redovnoj Konferenciji nastavnika u Kragujevcu okupilo se preko 100 nastavnika koji u svom radu sa đacima ističu značaj preduzetničkog obrazovanja i vannastavnih aktivnosti. Na ovom skupu je istaknuto i da je veoma važna saradnja sa lokalnim samoupravama a Grad Kragujevac je predstavljen kao primer dobre prakse u ovoj oblasti.  

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu