SKANDAL: Kragujevčanka u tajnoj vezi sa Mutom Nikolićem - iKragujevac


Vesti

Neću uopšte da komentarišem te gluposti  rekao nam je košarkaški stručnjak, dok je profesorka s kojom je u vezi bila veoma raspoložena za kratak razgovor.

Ja sam mu prijateljica  kroz osmeh nam je rekla Jelena Veselinović, profesorka nemačkog jezika u jednoj osnovnoj školi u Kragujevcu.

Ona na svom fejsbuk profilu redovno postavlja fotografije sa Miroslavom Nikolićem, pomoćnikom trenera srpske košarkaške reprezentacije poznatijem kao "Muta", sa različitih destinacija gde vrlo jasno pokazuju da među njima ima nečeg mnogo većeg od prijateljstva.



Jelena nam je to osmehom i potvrdila ali, s obzirom na to da je Muta Nikolić u braku, razumemo zašto nije htela da da potvrdan odgovor.

Poznajemo se mnogo godina - ponovila je Jelena, koju smo pitali da li joj je Muta zabranio da priča o vezi budući da nam je spustio slušalicu kada smo ga isto pitali.

Ne bih da pričam na tu temu. Izvinite me , dodala je Jelena i dalje se smešeći.

Miroslav Nikolić je poznat i po zavodničkim sposobnostima. Tokom drugog braka sa Bobom imao je aferu sa pevačicom Oliverom Aranđelović, sa kojom je dobio sina.

Supruga mu je oprostila ovu vezu, ali očigledno i ljubav sa profesorkom Jelenom, koja ga je zavela tokom susreta na košarkaškim utakmicama.

Par uživa u vezi duže od godinu dana i dok Muta na sve načine pokušava da sakrije prevaru, Jeleni očigledno nije problem što se zabavlja sa 24 godine starijim oženjenim čovekom.



 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu